اعضا

سید ساسان موسوی

سید ساسان موسوی دانش‌آموخته دکترای کشاورزی،از پژوهشگران فعال اندیشکده می‌باشد. او ا با روحیه­ و پشتکار مثال زدنی خود، مشکلات و چالش­ های استان فارس را به خوبی رصد کرده و با اولویت گذاری آنها در پی ارائه راهکارهای عملیاتی می­باشد. او به طور ویژه بر استفاده از ظرفیت­های فناوری­های نوین در حل مسائل و چالش ­های حوزه کشاورزی استان متمرکز است.

سید مهدی شمس

سید مهدی شمس پژوهشگر کارگروه دانش بنیان اندیشکده، با نگاه مبنایی و ریشه­ ای که به امر توسعه فناوری دارد در حال تدوین و طراحی مدل توسعه فناوری و اقتصاد دانش­ بنیان متناسب با آن می­ باشد. نکته مهم پیرامون کار او این است که سعی می­کند، متفاوت و فراتر از بحث­ها و پژوهش­ های موجود در سطح کشور، اقتضائات و ملاحظات فنی، مدیریتی و اقتصادی مرتبط با آن را در نظر داشته باشد و از ایده ­پردازی­ های نظری صرف فاصله بگیرد.

حسین پیمانی

حسین پیمانی عضو ارشد واحد رسانه نقش منحصر به ­فردی در اندیشکده برعهده دارد. او با توجه به ماهیت امر حکمرانی و سیاست­گذاری و نسبت و ارتباط ویژه­ ای که با فضای رسانه­ و اقتضائات حساس ناظر بر آن دارد تلاش می­کند بتواند با استفاده از ظرفیت­های این حوزه، جامعه ذی­ نفعان و شبکه بازیگران مرتبط با هر حوزه سیاستی را همراه و همگام اجرای آن سیاست کند.

رها زارعی

رها زارعی دانش­ آموخته ی  دکترای کشاورزی از اعضای اصلی کارگروه کشاورزی می­باشد. او با تعهد و تخصص ویژه­ای که در امر ترویج کشاورزی دارد و به پشتوانه ارتباط مستمری که با مدیران اجرایی سطح استان برقرار کرده توانسته چالش­ های ترویج و ارتقای آموزش کشاورزی استان را پیگیری و اقدامات مؤثری را در این زمینه فراهم کند.

علی قمری

علی قمری جوان ترین عضو کارگروه انرژی می­ باشد که با جدیت و همت ویژه­ ای که از خود نشان داده، توانسته تمام ذی ­نفعان و بازیگران حوزه­ های مرتبط و تخصصی خود را پای یک میز بیاورد و با همراهی آنها مسائل و چالش­ های انرژی استان و به طور خاص ارتقای تولید و متنوع­سازی سبد انرژی استان را مورد بررسی قرار دهد.

فاطمه کتیبه

فاطمه کتیبه یکی از پژوهشگران اصلی و باتجربه­ ی کارگروه انرژی، دانش­آموخته­ ی دکترای مکانیک می­ باشد. روحیه ­ی پرسشگرانه و انرژی و تمرکز بالای وی در امر پژوهش باعث شده بتواند مسائل پیچیده و پردامنه­ ی حوزه انرژی استان را به خوبی واکاوی کند. او به طور خاص متمرکز بر روی شدت مصرف انرژی صنایع استان و توسعه انرژی­ های تجدیدپذیر می­ باشد.

مصطفی نصیری

مصطفی نصیری دانش­آموخته­ ی دکترای کشاورزی، یکی از فعال­ترین اعضای کارگروه کشاورزی می­ باشد. تجربه­ ی باارزش 15 ساله­ ی وی به ­عنوان کشاورز، مدیر و پژوهشگر باعث شده بتواند مسائل کشاورزی استان و منطقه را در حوزه­ های امنیت غذایی، مدیریت توزیع و مصرف سموم کشاورزی، توسعه­ ی روستایی و عشایری و گسترش صنایع تبدیلی کشاورزی به خوبی مورد توجه قرار دهد.

فرنوش دانشور

فرنوش دانشور عضو ارشد کارگروه آب، از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شیراز می­ باشد. او با روحیه ی پژوهشی بسیارخوبی که دارد و تجربه­ های ارزشمندی که در مدت 5 سال در صنایع آب کشور کسب کرده است، توانسته مشکلات و چالش های بهره­ وری آب استان را اولویت گذاری کند و به همراه شبکه بازیگران مرتبط با آن در پی راهکار باشد.

مرتضی کارگر

مرتضی کارگر از اعضای متعهد و دغدغه­ مند کارگروه هوش­ مصنوعی و فناوری اطلاعات می­ باشد. او نه­ تنها حوزه­ ی تخصصی خود یعنی مسائل و چالش­ های مرتبط با حکمرانی و تحلیل داده و هوشمندسازی صنایع را مورد بررسی و تحلیل قرار داده بلکه در دیگر حوزه­ های پژوهشی و حتی اجرایی نیز مورد اعتماد و اتکای اندیشکده می­ باشد.

کریمه غلامی

کریمه غلامی، یکی از نخبگان و دانش‌آموختگان دانشگاه شریف یکی از اعضای اصلی واحد اقتصادی اندیشکده می‌باشد. تبحر بالای وی در جمع‌آوری، گردآوری و تحلیل داده های اقتصادی باعث شده است که در مدت همکاری محدودش با اندیشکده بتواند تحلیل های جامعی از شرایط اقتصادی حوزه‌های مختلف استان به صورت داده‌های تحلیل، جمع‌آوری ‌‎و تدوین کند.

صدیقه طاطیان

امر سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی برای مدیران با توجه به ماهیت بین‌رشته‌ای که دارد نیازمند شرایط و محیط نرم‌افزاری و سخت‌افزاری ویژه‌ای می‌باشد که پژوهشگران حوزه‌های مختلف بتوانند در محیطی پویا و با تمرکز، به امر سیاست پژوهی بپردازند. صدیقه طاطیان معاون اجرائی اندیشکده، با تلاش‌های پیدا و پنهان خود توانسته به خوبی مدیریت داخلی اندیشکده را به سمتی هدایت کند که بستر برای این مهم فراهم باشد.

محمد زارع

محمد زارع پژوهشگر واحد اقتصادی، از اعضای کلیدی و مرتبط با اغلب پروژه­ های سیاستی اندیشکده می­باشد. حساسیت و اهمّیت کار او از آنجا ناشی می­شود که وی فرمت اقتصادی هر پروژه و BP مرتبط با آن را طرح و تدوین می­ کند. تا جایی که نه تنها خروجی­ های سیاستی اتاق فکر از جنبه­ های مدیریتی، اجرائی، حقوقی و فناورانه وجه تضمین و اجرا داشته باشند بلکه از وجه نظر اقتصادی نیز بتوانند بخش خصوصی سرمایه­ گذاری در حوزه مورد نظر ترغیب کنند.